Sami Seppälä

040 7734030

Marko Seppälä

0400 378959

Janne Salo

0400 236 989

Sami Seppälä

040 7734030

Marko Seppälä

0400 378959

Janne Salo

0400 236 989

Palvelut

2 Murskauslaitosta

Suoritamme soran- ja louheenmurskausta noin 1,4 miljoonaa tonnia vuodessa kahdella liikuteltavalla tela-alustaisella murskauslaitoksella. Teemme myös kokonaisurakointia avaimet käteen periaatteella, eli alueen luvitukset, pintamaiden putsaus, louhinta, murskaus, varastointi sekä valmiiden tuotteiden CE-merkintä dokumentteineen päivineen. Kannattaa kysellä erilaisia, juuri sinulle sopivia palvelumalleja.

Kysy lisää murskauksista Marko Seppälältä p. 0400-378 959 tai työmaapäälliköiltämme:

Jaakko Kiljuselta ( asema 1 )
p. 040-8684 503, jaakko.kiljunen@suomenkivisora.fi

tai Matti Sairanen ( asema 2 )
p. 0440-643 744
matti.sairanen@suomenkivisora.fi

Louhinta & räjäytys

Laadukkaiden murskeiden yhtenä perus lähtökohtana on onnistunut louhinta. Meidän kauttamme saat niin poraus kuin räjäytyspalveluakin, sekä tietysti myös viranomaisten vaatimien lupien ja ilmoitusten tekemisen. Kuvaamme dronella kaikki räjäytyksemme, ja voitkin katsella niitä suositulla You Tube kanavallamme.

Lisätietoja Räjäytystyönjohtajaltamme, ylipanostaja Jani Jaatiselta
p. 0400-187 885 jani.jaatinen@suomenkivisora.fi  

Kunnossapitoyksikkö

Kunnossapitoyksikkömme on erikoistunut kivenmurskainten sähköistämiseen sekä digitalisointiin. Kunnossapitopakettiimme saa myös halutessaan voiteluaineiden etävalvonnan niin että murskaamon omistaja voi olla varma siitä, että työ murskaamolla pyörii varmasti ja tehokkaasti.

Öljyjä ei tarvitse turhaan vaihtaa, jolloin voidaan kaikki aika käyttää kivenmurskaukseen. Myös mahdolliset laiterikot voidaan havaita öljyn kunnon perusteella ajoissa.

Murskaimien sähköistys
ja digitalisointi

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaispaketin murskainten sähköistykseen, joka sisältää sähköpiirustukset, vanhojen komponenttien purkamiset, mahdolliset metallityöt ja uusien osien asennukset testauksineen. Käytettävät komponenttimme ovat korkealaatuisia, ja niiden saatavuus on hyvä, toimitpa missä päin Suomea tahansa.

Kunnossapito

Kunnossapitoyksikkömme on erikoistunut kivenmurskainten sähköistämiseen sekä digitalisointiin. Kunnossapitopakettiimme saa myös halutessaan voiteluaineiden etävalvonnan niin että murskaamon omistaja voi olla varma siitä, että työ murskaamolla pyörii varmasti ja tehokkaasti. Öljyjä ei tarvitse turhaan vaihtaa, jolloin voidaan kaikki aika käyttää kivenmurskaukseen.
Myös mahdolliset laiterikot voidaan havaita öljyn kunnon perusteella ajoissa.

Öljynvaihto

Öljynvaihtoväli on useimmiten määritelty ohjekirjassa mutta vaihtovälit ovat usein turhan tiheät, sillä öljyhän on vaihdettava vasta silloin kun se on huonoa, ei silloin kun ohjekirja määrää. Monien laitevalmistajien ohjeissa öljynvaihtoväli on usein ½ vuotta, mutta me olemme päässeet jopa kahden vuoden vaihtoväliin. Tällöin on jäänyt välistä 3  ns. ”turhaa” öljynvaihtoa jolloin esim. hydrauliöljyä on säästynyt tänä aikana n. 1200 l, ja kaiken öljyjen vaihdoista säästyneen ajan voi hyödyntää kiviä murskaamalla. Kysy lisää kunnossapitopäälliköltämme Junnu Saastamoiselta p. 040-8684 502 tai junnu.saastamoinen@suomenkivisora.fi

Haluatko saada meiltä palvelupaketin?

Soita tai lähetä viestiä Suomen Kivisoran ammattilaisille